Bel me terug

We nemen binnen 4 kantoor-uren contact met u op.

de Architect

U kent de Architect van het succesvolle vakblad. Maar ook de online activiteiten en de jaarlijks terugkerende evenementen van de Architect zijn effectieve middelen om direct in contact te komen met vele architecten. 

Ieder nummer van de Architect zet een thema centraal en bevat praktische onderwerpen, innovatieve gebouwen, ontmoetingen met ondernemende architecten en hun opdrachtgevers, essays en jonge helden. Online werken we aan themadossiers waarin de redactie een groeiende verzameling nieuws, projecten en blogs speciaal voor u samen brengt. Van live contact tot online impressies, met de Architect is het gegarandeerd dat u uw doelgroep bereikt.

Neem contact met ons op voor tailermade campagnes.

"We profileren ondernemende architecten uit alle generaties en bespreken hun werk, hun passies en hun vooruitzichten."

Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect
 • krant 4.000

  bereik print

 • website 45.000

  bezoekers online

Campagne samenstellen Download feitenkaart

de Architect lezers

de Architect op social media

 • 5.823

  Linkedin volgers

Claim uw thema bij de Architect

In iedere editie van de Architect wordt een specifiek thema uitgediept. Naast praktische expertise belichten we in dit themadeel vernieuwende gebouwen en slaan we bruggen naar verschillende generaties architecten en ontwerpers. Als partner bieden we specifieke mogelijkheden om uzelf te profileren.

 

Beniuwd naar de mogelijkheden? Download hier de flyer. 

Eigen campagne samenstellen

de Architect Business saleskit

de Architect Business saleskit

Vanaf juni lanceert de Architect het digitale magazine Architect Business. In dit digitale magazine staat het ondernemerschap van de architect centraal. In iedere editie staan pakkende, actuele verhalen, maar ook tips, trics en tools om de architect te helpen in de rol van ondernemer. Interactie met u als adverteerder is daarbij van belang! Bereik uw doelgroep met de Architect Business.

Ontdek uw mogelijkheden

de Architect projectbezoeken

De Architect organiseert in de tweede helft van dit jaar acht projectbezoeken voor groepen van maximaal 40-50 personen. Doelgroepen (zoals projectontwikkelaars, architecten, aannemers) worden in overleg met de sponsoren vastgesteld. Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer drie uur en vindt in de middag plaats. 

De Architect draagt er zorg voor door actieve benadering van de inschrijvers dat het no-show gehalte gering zal zijn. De deelnemerslijst zal op de website openbaar zijn. Per bedrijf/organisatie kunnen maximaal 3 medewerkers deelnemen.

Projectbezoeken

de Architect merkextensies

 • Transformatieplein

  BIM Media, uitgever van de Architect, organiseert voor de vierde keer tijdens de Provada het Transformatieplein. Doelstelling van het Transformatieplein is om leegstaand vastgoed te transformeren door eigenaren en creatieve partijen met elkaar te verbinden. Neem contact op voor meer informatie.

 • Ecobouw

  Ecobouw is het meest effectieve eendaagse kennisplatform voor duurzaam bouwen en biedt uw bedrijf alle kansen om zijn duurzame visie, producten, diensten onder de volle aandacht te brengen van de bezoekers. Neem contact op voor meer informatie.

 • ARC Awards

  De Architect organiseert samen met haar partners de ARC15 Awards. Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een platform aan ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Marike Cloosterman

Neem contact op met uw media-adviseur Marike Cloosterman:

Interesse in adverteren in de Architect?

Onze marketeers gaan u een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van uw wensen

Doorgaan