De Architect

 

De Architect is het platform voor bevlogen architecten die zich willen onderscheiden en zo hun positie willen versterken. Met de pijlers architectuur, interieur en stedenbouw bereiken we de beslissers in de branche.

 

Het platform is populair onder architecten, interieurarchitecten en stedenbouwkundigen die behoefte hebben aan inspiratie en verdieping en het gericht vergroten van hun netwerk. Bij de ArchitectĀ bijzondere projecten uit binnen- en buitenland, zeer veel afbeeldingen en illustraties, relevante trends en ontwikkelingen, boeiende essays en de visie van experts uit het vak. Dit afgestemd op de redactionele pijlers architectuur, interieur en stedenbouw.

 

Het maandelijks bereik van het platform van de Architect omvat meer dan 70.000 personen die actief zijn in functies gerelateerd aan de architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw. Neem contact op met media adviseur Marike Cloosterman voor de vele mogelijkheden!

 

Bekijk de verschijningsdata van het magazine in 2019 >

 • 4.000

  bereik print

 • 70.000

  bezoekers online

 • 11.000

  nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Download Mediakit 2019
sluit Vul gegevens in

DeArchitect lezers

DeArchitect op social media

de Architect projectbezoeken

De Architect organiseert meerdere keren per jaar projectbezoeken voor groepen van circa 50 personen. Doelgroepen (zoals projectontwikkelaars, architecten, aannemers) worden in overleg met de sponsoren vastgesteld. Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer drie uur en start einde middag.

De Architect draagt zorgt voor de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers van dit inspirerende kennis- en netwerkevent.

Projectbezoeken

ARC Awards

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvlak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

De ARC Awards zijn de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen en de enige prijzen van stoel tot stad. ARC19 vindt plaats op 7 november 2019. Neem contact op voor de partnermogelijkheden!

ARC Awards

 

de Architect merkextensies

 • Provada 2019

  De Architect staat jaarlijks met een grote stand op de vastgoedbeurs Provada, waar architecten, gemeenten en ontwikkelaars elkaar vinden. Er zijn pitches van architecten over kansrijke gebieden en objecten, die zich kunnen profileren en in contact komen met potentiƫle opdrachtgevers.

 • Digimagazines 2019

  Het interactieve digimagazine van de Architect verschijnt in 2019 in totaal 12 keer per jaar. Ieder kwartaal verschijnt per redactionele pijler een digimagazine. Dat betekent aan het einde van ieder kwartaal een digimagazine op het gebied van architectuur, interieur en stedebouw.

 • ARC19 Awards

  De Architect organiseert samen met haar partners de ARC19 Awards. Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een platform aan ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Marike Cloosterman

Media-adviseur De Architect

Interesse in adverteren in DeArchitect?

Marike Cloosterman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan