Installatie Journaal

Installatie Journaal is al jaren het bekendste, meest gelezen en belangrijkste vakblad voor de elektrotechnische installatietechniek. Installatie Journaal wordt gemaakt voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen verantwoordelijk voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Vakmensen die vandaag meer willen weten over de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen. Wij helpen de installatiebranche met praktische kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden.
Neem contact met uw media-adviseur Gejo Flierman:
• 06 53 22 73 16
gejoflierman@vakmedianet.nl
Hieronder kunt u de feitenkaart in het Nederlands en Engels downloaden. Click hier voor informatie over de bannermogelijkheden.

 

Het vakblad, de website,
de e-mailnieuwsbrieven,
de kennisbanken en het
digitale bladerarchief helpen
professionals bij het
ondernemerschap en marktgerichtheid.

Maarten Legius,
hoofdredacteur.

 • 4.500

  bereik print

 • 12.000

  bezoekers online

 • 10.000

  nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Feitenkaart
sluit Vul gegevens in
Factsheet
sluit Vul gegevens in
Themapakket
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Verschijnt: 11 december 2018
Sluit: 20 november 2018

Inclusief katern Licht XL

Groot en groots
Installatie XL is een speciale uitgave over grote en grootse projecten.

‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk.

‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw.

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties
of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. 
Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging! 

Extra groot bereik
Installatie XL wordt verzonden aan de abonnees van Gawalo, Installatie Journaal, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect. En de digitale versie van Installatie XL genereert extra bereik en traffic naar uw website.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

Interesse in de editie 2018? Neem dan contact op met: 
Jetvertising
Rob Koppenol
070 – 399 00 00,
rob@jetvertising.nl

Lees deze editie

BIM Praktijkcongres 24 mei 2018

PRAKTIJKCASES, ONDERZOEK EN STRATEGIE

Steeds meer partijen krijgen te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit. In de praktijk kent BIM veel uitdagingen en vergt BIM een investering op bijna ieder niveau in de organisatie. Veel praktijkcases uit alle disciplines geven de deelnemers een actueel beeld van het huidige BIM-landschap. Het 5e. BIM praktijkcongres op 24 mei 2018 is een gezamenlijk initiatief van Jaarbeurs met de bouw en installatietitels Cobouw, Gawalo en Installatie Journaal.

Heeft u interesse in de talrijke sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Gejo Flierman:
M: 06 53227316
@: gejoflierman@vakmedianet.nl

BIM Praktijkcongres

Installatienetwerk

Gawalo en Installatie Journaal hebben sinds kort een eigen, geheel vernieuwde website met de meest actuele content over de installatiesector, een fris en modern design en een prima navigatie. Beide websites bieden dezelfde bannermogelijkheden aan. Veel gebruikte bannerformaten zijn de billboard (970 x 250 pxls) en halfpage ad (336 x 600 pxls). Maar er zijn meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld de online Themapakketten.

Hier vindt u meer informatie over de themapaketten die u gerichte salesleads opleveren.
Hier vindt u meer informatie over de bannerformaten.

Neem voor meer informatie contact op met:
Gejo Flierman
06 53227316
gejoflierman@vakmedianet.nl

of
Daan de Heus
06 51820759
daandeheus@vakmedianet.nl

 

Installatie Journaal

 • Installatie XL

  Is een speciale uitgave over grote en grootse projecten en behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide.

 • Samenwerking met Cobouw

  Tegenwoordig staat installatietechniek voor ruim 20% van de totale bouwproductie. Daarom werken we nauw samen met onze andere installatie- en bouwtitels, waaronder Cobouw. Dit betekent voor u een grotere bereik in een relevante doelgroep.

 • Congressen

  Installatie Journaal werkt nauw samen met Jaarbeurs Utrecht. Gezamenlijk organiseren we congressen over BIM (Bouw Informatie Model). Dat doen we bouwbreed en meer specifiek voor de installatiesector. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Gejo Flierman

Neem contact op met uw media-adviseur Gejo Flierman:

Interesse in adverteren in InstallatieJournaal?

Gejo Flierman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan