Bel me terug

We nemen binnen 4 kantoor-uren contact met u op.

Referentie cases

Bij Vakmedianet begrijpen we dat elke klant andere behoeftes heeft. We zien dat het af en toe nodig is om een unieke campagne samen op te stellen, waarbij we uw diverse doelen en/of doelgroepen kunnen bereiken. Als u graag campagne-advies op maat wilt of samen met een media-adviseurs uw wensen door wilt spreken, neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een mail naar: ferdiverbeek@vakmedianet.nl of bel 06 518 205 99

De hieronder genoemde partners zijn u voorgegaan!

Provada Transformatieplein

Provada/Vastgoedmarkt Transformatieplein

Ook dit jaar organiseert Vakmedianet tijdens de PROVADA van 7 tot en met 9 juni 2016 het Vastgoedmarkt Transformatieplein: het platform waar architecten in contact kunnen komen met beleggers en eigenaars van kansrijk vastgoed. In samenwerking met de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is een collectie van gebouwen samengesteld, waarop architecten (ook in de vorm van een bouwteam) hun ideeën kunnen pitchen.

Meer weten? Bekijk de aftermovie

ARC

ARC15 Aftermovie

ARC is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit het ARC Lab, een dagprogramma over innovatie met verrassende sprekers, en de feestelijke uitreiking van de ARC Awards. De awards belichten het allerbeste werk in de categorie architectuur, interieur en detail, innovatie en meubel.

Meer weten? Bekijk de aftermovie