Cobouw

Cobouw is het enige Nederlandse vakkblad voor de bouw en verschijnt al ruim 150 jaar. Iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk. Informatie van partners van Cobouw wordt gelezen door alle belangrijke beslissers in de bouw, door toeleveranciers en opdrachtgevers. Passend bij onze missie, besteden wij ruim aandacht aan techniek, datajournalistiek en meer nieuws uit de regio. Herken je je hierin?
Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.

 

Theo van Vugt, hoofdredacteur Cobouw

 • 7.200

  bereik print

 • 220.000

  unieke bezoekers online

 • 27.000

  nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Download Cobouw Mediakit
sluit Vul gegevens in
Download Evenementen Mediakit
sluit Vul gegevens in
Download CobouwVak Mediakit
sluit Vul gegevens in

Cobouw lezers

Cobouw op social media

CobouwVak

Cobouw bracht in het najaar van 2017 CobouwVak op de markt. Het grootste vakblad voor onderaannemers. Met een oplage van 23.000 exemplaren en aantrekkelijke advertentiemogelijkheden is dit het blad voor bedrijven die onderaannemers willen bereiken. Download mediakit

Cobouw specials

Meerdere keren per jaar geeft Cobouw een special uit over een bepaald onderwerp. Daarnaast heeft Cobouw specials voor events of speciale gebeurtenissen. Dit biedt de mogelijkheid uw doelgroep op een unieke manier te bereiken!

Planning specials 2018

Mijn campagne samenstellen

Cobouwbanen

De arbeidsmarkt draait op volle toeren in de bouwsector. de strijd om goed personeel is losgebarsten. Plaats uw vacature op Cobouwbanen.nl en lift mee op het succes van Cobouw. Uw vacatures worden onder de aandacht gebracht bij actiefzoekenden en latent werkzoekenden. Plaats uw vacatures vandaag nog op Cobouwbanen.nl

Voordelen van Cobouwbanen.nl

 • U bereikt de hele bouw
 • Uw vacature staat direct online
 • U kunt uw vacature ten alle tijden aanpassen
Plaats uw vacature

Cobouw merkextensies

 • Cobouw 50

  De ranglijst van de 50 grootste bouwondernemers in Nederland, gemeten naar omzet. Het best presterende bedrijf ontvangt de Cobouw Award. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Arbeidsmarktspecial

  Er zijn de komende 4 jaar 40.000 nieuwe mensen nodig in de bouw volgens het UWV. Met de arbeidsmarktspecial kunt u zich onderscheiden om topkandidaten te werven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Cobouw Café

  Informele bijeenkomsten bij u in de regio. Live talkshows waar verslaggevers van Cobouw in gesprek gaan met bouwers, architecten en lokale bestuurders. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Bert Renkema

Media-adviseur Cobouw

Rick Bakker

Media-adviseur Cobouw

Rick Kester

Media-adviseur Cobouw

Interesse in adverteren in Cobouw?

Rick Kester gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan