de Architect

 

de Architect is het platform voor bevlogen architecten die zich willen onderscheiden en zo hun positie willen versterken. Met de pijlers architectuur, stedenbouw en interieur bereiken we de beslissers in de branche.

 

Het platform is populair onder architecten, stedenbouwkundigen en interieurarchitecten die behoefte hebben aan inspiratie, verdieping en het gericht vergroten van hun netwerk. Bij de Architect tonen we bijzondere projecten uit binnen- en buitenland, zeer veel afbeeldingen en illustraties, relevante trends en ontwikkelingen, boeiende essays en de visie van experts uit het vak. Dit afgestemd op de redactionele pijlers architectuur, stedenbouw en interieur.

 

Maandelijks bereiken we op dearchitect.nl meer dan 95.000 personen die actief zijn in functies gerelateerd aan de architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw. Neem contact op met media-adviseur Marieke Hoff voor de vele mogelijkheden!

  • 5.400

    bereik print

  • 98.400

    bezoekers online

  • 11.000

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
de-Architect_Mediakit-2021_def
sluit Vul gegevens in

DeArchitect lezers

DeArchitect op social media

de Architect projectbezoeken

De Architect organiseert meerdere keren per jaar projectbezoeken voor groepen van circa 50 personen. Doelgroepen (zoals projectontwikkelaars, architecten, aannemers) worden in overleg met de sponsoren vastgesteld. Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer drie uur en start einde middag.

De Architect draagt zorgt voor de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers van dit inspirerende kennis- en netwerkevent.

Projectbezoeken

ARC Awards

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvlak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken.

De ARC Awards zijn de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen en de enige prijzen van stoel tot stad. ARC20 vond plaats op 12 november 2020. Neem contact op voor de partnermogelijkheden voor editie 2021!

ARC Awards

Contact

Angela Pasutto

Sales Manager Vastgoedmarkt & de Architect

Marieke Hoff

Accountmanager de Architect

Interesse in adverteren in DeArchitect?

Marieke Hoff gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan