De Architect

Je kent de Architect van het succesvolle vakblad. Maar ook de online activiteiten en de jaarlijks terugkerende evenementen van de Architect zijn effectieve middelen om direct in contact te komen met vele architecten.
Ieder nummer van de Architect zet een thema centraal en bevat praktische onderwerpen, innovatieve gebouwen, ontmoetingen met ondernemende architecten en hun opdrachtgevers, essays en jonge helden. Online werken we aan themadossiers waarin de redactie een groeiende verzameling nieuws, projecten en blogs speciaal voor jou samen brengt. Van live contact tot online impressies, met de Architect is het gegarandeerd dat je jouw doelgroep bereikt.
Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.

We profileren ondernemende architecten uit alle generaties en bespreken hun werk, hun passies en hun vooruitzichten.
Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect

 • 4.000

  bereik print

 • 60.000

  bezoekers online

 • 11.000

  nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Download Mediakit
sluit Vul gegevens in
Download Factsheet (ENG)
sluit Vul gegevens in
Download Transformatieplein Mediakit
sluit Vul gegevens in

DeArchitect lezers

DeArchitect op social media

de Architect Digimagazine saleskit

In dit interactieve magazine staan iedere editie pakkende, actuele verhalen, maar ook tips, trics en tools om de architect te helpen in de rol van ondernemer. Interactie met u als adverteerder is daarbij van belang. Bereik jouw doelgroep met de Architect Digimagazine. Ontdek uw mogelijkheden

de Architect projectbezoeken

De Architect organiseert dit jaar acht projectbezoeken voor groepen van maximaal 40-50 personen. Doelgroepen (zoals projectontwikkelaars, architecten, aannemers) worden in overleg met de sponsoren vastgesteld. Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer drie uur en vindt in de middag plaats.

De Architect draagt er zorg voor door actieve benadering van de inschrijvers dat het no-show gehalte gering zal zijn.

Projectbezoeken

 

de Architect merkextensies

 • Transformatieplein

  Vakmedianet, uitgever van de Architect, organiseert voor de vierde keer tijdens de Provada het Transformatieplein. Doelstelling van het Transformatieplein is om leegstaand vastgoed te transformeren door eigenaren en creatieve partijen met elkaar te verbinden. Neem contact op voor meer informatie.

 • Digimagazine

  Het digimagazine van de Architect verschijnt 4 keer per jaar. Deze digitale uitgave inspireert met haar content maar ook haar contentvormen. Neem contact op voor meer informatie.

 • ARC Awards

  De Architect organiseert samen met haar partners de ARC18 Awards. Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een platform aan ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Marike Cloosterman

Media-adviseur De Architect

Interesse in adverteren in DeArchitect?

Marike Cloosterman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan