Gawalo

Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek. Gawalo & gawalo.nl zijn er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus, die streven naar comfortabele, gezonde en veilige woningen en gebouwen.
Neem contact met uw media-adviseur Richard van Dijk:
• 088 58 40 966 | 06 33 031 474
• richardvandijk@vakmedianet.nl
Hieronder kunt u de feitenkaart in het Nederlands en Engels downloaden. Click hier voor informatie over de bannermogelijkheden.

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.

Gawalo schetst in heldere bewoordingen hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt.
Maarten Legius, Hoofdredacteur

  • 3.500

    bereik print

  • 9.000

    bezoekers online

  • 7.000

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
FKGAWALO2019
sluit Vul gegevens in
Factsheet
sluit Vul gegevens in
Themapakket
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Verschijnt: 11 december 2018
Sluit: 20 november 2018

Inclusief katern Licht XL

Groot en groots
Installatie XL is een speciale uitgave over grote en grootse projecten.

‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk.

‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw.

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties
of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. 
Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging! 

Extra groot bereik
Installatie XL wordt verzonden aan de abonnees van Gawalo, Installatie Journaal, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect. En de digitale versie van Installatie XL genereert extra bereik en traffic naar uw website.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

Interesse in de editie 2018? Neem dan contact op met: 
Jetvertising
Rob Koppenol
070 – 399 00 00,
rob@jetvertising.nl

Lees deze editie

BIM Praktijkcongres 24 mei 2018

PRAKTIJKCASES, ONDERZOEK EN STRATEGIE

Steeds meer partijen krijgen te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit. In de praktijk kent BIM veel uitdagingen en vergt BIM een investering op bijna ieder niveau in de organisatie. Veel praktijkcases uit alle disciplines geven de deelnemers een actueel beeld van het huidige BIM-landschap. Het 5e. BIM praktijkcongres op 24 mei 2018 is een gezamenlijk initiatief van Jaarbeurs met de bouw en installatietitels Cobouw, Gawalo en Installatie Journaal.

Heeft u interesse in de talrijke sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Gejo Flierman:
M: 06 53227316
@: gejoflierman@vakmedianet.nl

BIM Praktijkcongres

Installatienetwerk

Gawalo heeft een toegankelijke, veel bezochte website met de meest actuele content over de installatiesector. Gawalo.nl biedt een scala aan bannermogelijkheden aan. Veel gebruikte bannerformaten zijn de billboard (970 x 250 pxls) en halfpage ad (336 x 600 pxls). Maar er zijn meer, veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het online Themapakket.

Hier vindt u meer informatie over de themapaketten die u gerichte salesleads opleveren.
Hier vindt u meer informatie over de bannerformaten.


Richard van Dijk
088 58 40 966 | 06 33 031 474
richardvandijk@vakmedianet.nl

 

Contact

Richard van Dijk

Media-adviseur Gawalo, Vakblad Warmtepompen

Interesse in adverteren in Gawalo?

Richard van Dijk gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan