Gawalo

Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek. Gawalo & gawalo.nl zijn er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus, die streven naar comfortabele, gezonde en veilige woningen en gebouwen.


Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal (e-installatie) en Gawalo (w-installatie) zeer goed gelezen worden. Beide titels zijn belangrijke informatiebronnen.

Bij e-installateurs is Installatie Journaal de meest geraadpleegde informatiebron (zoals vakblad, website) en bij de w-installateurs is Gawalo dat bijna ook. Met beide titels gezamenlijk bereik je de totale installatiesector!


Neem contact met jouw media-adviseur Richard van Dijk:
• 088 58 40 966 | 06 33 031 474
• richardvandijk@vakmedianet.nl
Hieronder kan je de feitenkaart in het Nederlands en Engels downloaden. Bekijk hier de bannermogelijkheden.

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.

 

Maarten Legius
Gawalo schetst in heldere bewoordingen

hoe de werktuigkundige installatietechniek
gebouwen gezonder, comfortabeler en
energiezuiniger maakt.

Maarten Legius
Hoofdredacteur

 

  • 3.750

    oplage

  • 24.000

    bezoekers online p/mnd

  • 11.500

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Feitenkaart 2021
sluit Vul gegevens in
Factsheet 2021
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Installatie XL is een speciale uitgave van Installatie Journaal en Gawalo over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de bouw of renovatie van een gebouw.

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn en kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriële gebouwen. Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord.

Creatiever, interessanter en relevanter typeren deze speciale uitgave.

Hier kunt u de editie van 2020 bekijken >>>

Feitenkaart Installatie XL

Kennismiddagen Installatie Journaal

Kennismiddagen Installatie 2021
Installatie Journaal organiseert meerdere malen per jaar kennissessies.
Dat gebeurt in nauwe samenwerking met Gawalo. Deze vakgerichte sessies worden wegens corona met veel succes online gehouden en bieden interessante sponsormogelijkheden. Kennismiddagen Installatie 2021

Contact

Richard van Dijk

Media-adviseur Gawalo, Vakblad Warmtepompen

Interesse in adverteren in Gawalo?

Richard van Dijk gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan