Gawalo

Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek. Gawalo & gawalo.nl zijn er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus, die streven naar comfortabele, gezonde en veilige woningen en gebouwen.


Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal (e-installatie) en Gawalo (w-installatie) zeer goed gelezen worden. Beide titels zijn belangrijke informatiebronnen.

Bij e-installateurs is Installatie Journaal de meest geraadpleegde informatiebron (zoals vakblad, website) en bij de w-installateurs is Gawalo dat bijna ook. Met beide titels gezamenlijk bereik je de totale installatiesector!


Neem contact met jouw media-adviseur Richard van Dijk:
• 088 58 40 966 | 06 33 031 474
• richardvandijk@vakmedianet.nl
Hieronder kun je de feitenkaart in het Nederlands en Engels downloaden. Bekijk de bannermogelijkheden.

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.

 

Maarten Legius
Gawalo schetst in heldere bewoordingen

hoe de werktuigkundige installatietechniek
gebouwen gezonder, comfortabeler en
energiezuiniger maakt.

Maarten Legius
Hoofdredacteur

 

  • 3.500

    oplage

  • 30.621

    bezoekers online p/mnd

  • 11.346

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Feitenkaart (Ned)
sluit Vul gegevens in
Factsheet (Eng)
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Verschijnt: 8 december 2020
Sluit: 17 november 2020

Inclusief katern Licht XL

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties
of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. 
Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging! 

Bekijk hier de editie van 2019

Download mediakit

VSK 2020

VSK 2020

Van 4 tot en met 7 februari vindt VSK 2020 plaats. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair en klimaat. VSK richt zich op elke professional die zich bezighoudt met ontwerpen, installeren, adviseren en onderhouden van w-installaties met de focus op warmte, gas, koeling, lucht én het automatiseren van de omgeving. Zowel in de gebouwde omgeving als in de industrie.

Neemt u deel aan de VSK 2020? 
Voor een maximaal resultaat en rendement van uw beursdeelname is het van groot belang dat uw bedrijf, producten en/of diensten zo goed mogelijk worden gepresenteerd aan uw doelgroepen: uw markt. Laat uw (potentiële) opdrachtgevers zien dat u deelneemt aan VSK 2020 en zet daarvoor de beste, meest effectieve media in. 

Met onze online- en printmedia, waaronder het enige offciële Beursmagazine, en de verschillende, opvallende en effectieve presentatie en advertentiemogelijkheden, heeft u alle troeven in handen. Succes verzekerd! Met voor u op maat samengestelde mediapakketten bereikt u uw markt goed getimed voor, tijdens en na VSK 2020. Maar we bieden u ook de mogelijkheid om titels en kanalen los van elkaar in te zetten. Lees meer hierover in deze brochure!

VSK 2020

Contact

Richard van Dijk

Media-adviseur Gawalo, Vakblad Warmtepompen

Interesse in adverteren in Gawalo?

Richard van Dijk gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan