Installatie Journaal

Installatie Journaal is al jaren het bekendste, meest gelezen en belangrijkste vakblad voor de elektrotechnische installatietechniek. Installatie Journaal wordt gemaakt voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen verantwoordelijk voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Vakmensen die vandaag meer willen weten over de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen. Wij helpen de installatiebranche met praktische kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden.


Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal:
1. verreweg het meest gelezen vakblad is 23%
2. verreweg de meest bezochte website is met ook 23%
In beide gevallen is de afstand t.o.v. nummer 2 maar liefst zo’n 50% hoger! Bij e-installateurs zijn vakbladen sowieso een veel gebruikte informatiebron. Het hoogst scoort mond-tot-mondreclame (86%), maar voor 82% van de e-installateurs zijn dat vakbladen!

Hieronder kan je de feitenkaart in het Nederlands en het Engels downloaden. Bekijk hier de bannermogelijkheden.

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.


Maarten Legius

 

Het vakblad, de website,
de e-mailnieuwsbrieven,
de kennisbanken en het
digitale bladerarchief
helpen professionals bij 
het ondernemerschap en
marktgerichtheid.
Maarten Legius
Hoofdredacteur

  • 4.000

    oplage

  • 27.000

    bezoekers online p/mnd

  • 15.800

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Feitenkaart 2021
sluit Vul gegevens in
Factsheet 2021
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Installatie XL is een speciale uitgave van Installatie Journaal en Gawalo over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de bouw of renovatie van een gebouw.

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn en kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriële gebouwen. Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord.

Creatiever, interessanter en relevanter typeren deze speciale uitgave.

Hier kunt u de editie van 2020 bekijken >>>

Feitenkaart Installatie XL

Kennismiddagen Installatie Journaal

Kennismiddagen Installatie 2021
Installatie Journaal organiseert meerdere malen per jaar kennissessies.
Dat gebeurt in nauwe samenwerking met Gawalo. Deze vakgerichte sessies worden wegens corona met veel succes online gehouden en bieden interessante sponsormogelijkheden. Kennismiddagen Installatie 2021

Contact

Gejo Flierman

Media-adviseur RCC K&L, Installatiejournaal

Interesse in adverteren in InstallatieJournaal?

Gejo Flierman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan