Installatie Journaal

Installatie Journaal is al jaren het bekendste, meest gelezen en belangrijkste vakblad voor de elektrotechnische installatietechniek. Installatie Journaal wordt gemaakt voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen verantwoordelijk voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Vakmensen die vandaag meer willen weten over de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen. Wij helpen de installatiebranche met praktische kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden.


Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal:
1. verreweg het meest gelezen vakblad is 23%
2. verreweg de meest bezochte website is met ook 23%
In beide gevallen is de afstand t.o.v. nummer 2 maar liefst zo’n 50% hoger! Bij e-installateurs zijn vakbladen sowieso een veel gebruikte informatiebron. Het hoogst scoort mond-tot-mondreclame (86%), maar voor 82% van de e-installateurs zijn dat vakbladen!

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.


Maarten Legius

 

Het vakblad, de website,
de e-mailnieuwsbrieven,
de kennisbanken en het
digitale bladerarchief
helpen professionals bij 
het ondernemerschap en
marktgerichtheid.
Maarten Legius
Hoofdredacteur

  • 4.000

    oplage

  • 32.275

    bezoekers online p/mnd

  • 15.403

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Feitenkaart (Ned)
sluit Vul gegevens in
Factsheet (Eng)
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Verschijnt: 8 december 2020
Sluit: 17 november 2020

Inclusief katern Licht XL

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties
of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. 
Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging! 

Bekijk hier de editie van 2019

Download mediakit

BIM Praktijkcongres 12 november

Het praktijkcongres over BIM-implementatie

Steeds meer verschillende bouwdisciplines werken nauw samen in BIM. Na zes succesvolle en uitverkochte BIM praktijkdagen biedt ook de zevende editie weer een unieke kijk op de stand van zaken met BIM.

De BIM praktijkdag is het enige onafhankelijke congres waar echte ervaring wordt gedeeld over de toepassing van het Bouw Informatie Model in de hele keten van ontwerp, bouw en beheer. Praktijkcases uit alle disciplines worden afgewisseld met korte presentaties. Inhoudelijk en actueel. Bovendien is deze editie 100% coronaproof!

Het 7e. BIM praktijkcongres is wederom een gezamenlijk initiatief van Jaarbeurs met de bouw en installatietitels Cobouw, Gawalo en Installatie Journaal.

Heeft u interesse in de talrijke sponsormogelijkheden?
Neem dan contact op met Gejo Flierman:
M: 06 53227316
@: gejoflierman@vakmedianet.nl

 

Contact

Gejo Flierman

Media-adviseur RCC K&L, Installatiejournaal

Interesse in adverteren in InstallatieJournaal?

Gejo Flierman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan