Installatie Journaal

Installatie Journaal is al jaren het bekendste, meest gelezen en belangrijkste vakblad voor de elektrotechnische installatietechniek. Installatie Journaal wordt gemaakt voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen verantwoordelijk voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Vakmensen die vandaag meer willen weten over de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen. Wij helpen de installatiebranche met praktische kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden.


Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal:
1. verreweg het meest gelezen vakblad is 23%
2. verreweg de meest bezochte website is met ook 23%
In beide gevallen is de afstand t.o.v. nummer 2 maar liefst zo’n 50% hoger! Bij e-installateurs zijn vakbladen sowieso een veel gebruikte informatiebron. Het hoogst scoort mond-tot-mondreclame (86%), maar voor 82% van de e-installateurs zijn dat vakbladen!

Neem contact met ons op voor tailormade campagnes.


Maarten Legius

 

Het vakblad, de website,
de e-mailnieuwsbrieven,
de kennisbanken en het
digitale bladerarchief
helpen professionals bij 
het ondernemerschap en
marktgerichtheid.
Maarten Legius
Hoofdredacteur

  • 4.000

    oplage

  • 22.500

    bezoekers online p/mnd

  • 13.500

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Mediakit (Ned)
sluit Vul gegevens in

Installatie XL

Verschijnt: 10 december 2019
Sluit: 19 november 2019

Inclusief katern Licht XL

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties
of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. 
Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging! 

Bekijk hier de editie van 2018

Download mediakit

BIM Praktijkcongres 23 mei 2019

PRAKTIJKCASES, ONDERZOEK EN STRATEGIE

Steeds meer partijen krijgen te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit. In de praktijk kent BIM veel uitdagingen en vergt BIM een investering op bijna ieder niveau in de organisatie. Veel praktijkcases uit alle disciplines geven de deelnemers een actueel beeld van het huidige BIM-landschap. Het 6e. BIM praktijkcongres op 23 mei 2019 (Uitverkocht!) is een gezamenlijk initiatief van Jaarbeurs met de bouw en installatietitels Cobouw, Gawalo en Installatie Journaal.

Heeft u interesse in de talrijke sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Gejo Flierman:
M: 06 53227316
@: gejoflierman@vakmedianet.nl

Contact

Gejo Flierman

Media-adviseur RCC K&L, Installatiejournaal

Interesse in adverteren in InstallatieJournaal?

Gejo Flierman gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan