Vastgoedmarkt

Vastgoedsector marketing

 

Vastgoedmarkt is het platform voor commercieel vastgoedprofessionals die streven naar het beste rendement, voorsprong en zekerheid. Het platform biedt verdieping en achtergronden door feiten, cijfers, analyses en trends uit te diepen. We verzorgen continue berichtgeving over thema’s als digitalisering, verstedelijking, verduurzaming en toenemende regeldruk. Dit specifiek per marktsegment, waaronder Retail, Kantoren, Logistiek en Woningen.

 

Al meer dan 45 jaar vertrouwen beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking. Vastgoedmarkt bereikt maandelijks ruim 123.000 professionals in de nationale vastgoedsector. Neem contact op voor de vele mogelijkheden om in contact te komen met vastgoedprofessionals!

 

Als officieel mediapartner van PROVADA is Vastgoedmarkt voor jou een betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief en effectief bereik onder beslissers in de vastgoedsector.

  • 9.400

    bereik print

  • 123.300

    unieke bezoekers online

  • 20.000

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Vastgoedmarkt Mediakit 2021
sluit Vul gegevens in

Vastgoedmarkt lezers

Vastgoedmarkt op social media

Vastgoedmarkt & PROVADA 2021

Als officieel mediapartner van PROVADA (26-27-28 oktober 2021) is Vastgoedmarkt voor u een betrouwbare partner als het gaat om kwalitatief en effectief bereik onder beslissers in de vastgoedsector.

De Vastgoedmarkt PROVADA special biedt alle details over de beurs en haar exposanten. Dit magazine wordt aan alle abonnees van Vastgoedmarkt verzonden en in een extra oplage verspreid op de beurs. Vastgoedmarkt biedt online en in print tal van mogelijkheden om uw deelname aan de branche en aan uw relaties te communiceren. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Angela Pasutto

Sales Manager Vastgoedmarkt & de Architect

Eline van de Ven

Media adviseur Vastgoedmarkt

Interesse in adverteren in Vastgoedmarkt?

Eline van de Ven gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan