Warmtepompen

Vakblad Warmtepompen publiceert over de nieuwste warmtepompen en onlosmakelijk aan deze techniek gekoppelde systemen, zoals bronsystemen, afgiftesystemen en tapwater-oplossingen. Daarnaast biedt vakbladwarmtepompen.nl kennis en uitleg over de werking van warmtepompen (de verdamper, condensor, compressor, het drukventiel), maar behandelt zeker ook de vele technische aspecten die een rol spelen bij de selectie en implementatie van de juiste warmtepomp voor de juiste toepassing, zoals geluid, cop, koelmogelijkheden, de productie van tapwater, het benodigde vermogen en de toepassing van smart grids en bussystemen. De focus ligt vooral op toepassing van warmtepompen in woongebouwen en kleine utiliteit, zoals scholen en recreatieve gebouwen.

 

Warmtepompen & vakbladwarmtepompen.nl is er voor adviserende en uitvoerende installatieprofessionals met een rol in de selectie, installatie en het onderhoud van warmtepompsystemen, bij gemeenten, architectenbureaus, woningcorporaties, installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus.
Warmtepompen selecteren en installeren?
Lees Warmtepompen & vakbladwarmtepompen.nl!

 

Maarten Legius


Recent zijn de vormgeving
en inhoud van het vakblad,
de website, 
de nieuwsbrieven
vernieuwd. 

Vakblad Warmtepompen helpt
adviserende en uitvoerende

warmtepompprofessionals bij
hun 
ondernemerschap en
marktgerichtheid.

Maarten Legius,
hoofdredacteur.

  • 4.000

    oplage

  • 27.205

    bezoekers online p/mnd

  • 13.992

    nieuwsbrief-abonnees

Campagne samenstellen
Factsheet (Ned)
sluit Vul gegevens in
Factsheet (Eng)
sluit Vul gegevens in

Marktgids 2020 - 2021

WP MARKTGIDS
2020-2021

In het Klimaatakkoord zijn stevige ambities vastgelegd over de transitie naar fossielvrije verwarming van woningen en andere gebouwen. Om die te laten slagen, is het cruciaal dat de verkoop van warmtepompen en aanverwante systemen flink versnelt. Die uitdaging brengt marktkansen met zich mee, voor alle partijen in de bouwkolom. Het zijn kansen die alleen worden verzilverd als professionals, zoals opdrachtgevers, architecten, adviseurs, leveranciers en installateurs, elkaar weten te vinden, partnerschappen sluiten en samenwerken. De Marktgids Warmtepompen helpt daarbij, middels een overzichtelijk ingedeeld adressenoverzicht, aangevuld met artikelen over de meest actuele ontwikkelingen. Als uw diensten en producten belangrijk zijn binnen het geschetste groeiscenario voor de warmtepompmarkt, mag u er eigenlijk niet in ontbreken. We bieden daarom de kans om uw naams-en productbekendheid te verbeteren binnen de warmtepompsector.

Click hier voor de advertentiemogelijkheden die de Marktgids 2020-2021 u biedt!

Marktgids 2020 - 2021

Contact

Richard van Dijk

Media-adviseur Gawalo, Vakblad Warmtepompen

Interesse in adverteren in Warmtepompen?

Richard van Dijk gaat je een uitgebreid persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen

Doorgaan